een mounty warm-up t.w.v. €719,00

+ een vitafloor sessie

Het Mounty warm-up massagedekje is gebaseerd op het bewezen effect van de klassieke massage vormen. De massage begint bij het paard op schofthoogte en volgt de rugspieren. Er wordt begonnen om te wennen met een rustgevende massage. Na deze ontspanningsfase volgt het kloppen en de trillingsmassage. Door de vibratie van de spieren werkt dit dieper door en verbeterd dit de bloedcirculatie. Deze spanningsfase wordt weer gevolgd door een fase van ontspanning voordat weer een nieuwe massage cyclus wordt gestart. Juist deze afwisseling van massage vormen heeft, wat als heel belangrijk tot uiting is gekomen in het uitgebreide testen, geeft een belangrijke synergie-effect als resultaat. Door de strijkmassage is de spier al zo ver ontspannen, dat de volgende klopmassage veel intenser werkt.

Het zonder dwang aan- en ontspannen van de rugspieren bevordert de bloedsomloop. Dit leidt tot de noodzakelijke aanvoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. Alleen bij optimale verzorging is de spier in staat is om nieuwe spiervezels aan te maken en zichtbaar in omvang toe te nemen. Daarom wordt ook een aanvullende behandeling na het rijden aanbevolen.

Na een blessure en trainingspauze helpt de WARM-UP, de spieren zonder stress weer op te bouwen. Je paard wordt zacht en effectief gemasseerd. De Mounty warm-up is als aanvulling op de Vitafloor te gebruiken, bijvoorbeeld om mee te nemen op wedstrijden. https://www.facebook.com/MountyHorseandSports

 

WIL JE KANS MAKEN OP DEZE PRIJS? KLIK HIER

terug naar alle PRIJZEN